Publicare articole

Dacă doriți să contribuiți cu un articol în domeniul auditului și managementului la blogul cursuriautorizate.ro, vă mulțumim pentru interes! Succesul blogului nostru se bazează pe schimbul de idei și practici de către experți din domeniul auditului si managementului, ca dumneavoatră. Suntem interesați în special de articolele de la practicieni în domeniul auditului și managementului, dar ne bucurăm să primim contributori și din domenii conexe.

Articolele propuse de dumneavoastră vor avea ca scop schimbul de idei și bune practici care pot îmbunătăți activitățile cititorilor în domeniul auditului și managementului.

De ce aș scrie articole pentru blog?

Autorii vor primi o expunere profesională deosebită, care poate duce la noi oportunități.
Articolele publicate ajută contribuitorii să se poziționeze ca lideri de gândire în comunitatea de audit intern și management.
Blogul Cursuriautorizate.ro vă va transmite ideile și cunoștințele la mii de auditori interni, auditori externi și manageri, oferindu-vă influență și ajutându-vă să stabiliți noi contacte profesionale. Articolele dumneavoastră vor fi editate de editori excepționali care vă vor ajuta să vă transmiteți ideile într-o manieră clară și organizată.

Ce subiecte sunt de interes?

Blogul este deschis pentru articole originale în domeniile auditului și managementului. Enumerăm câteva domenii specifice care sunt de interes pentru cititorii noștri:

  • Auditul intern în sistem public și privat
  • Auditul financiar statutar
  • Auditul proiectelor finanțate din fonduri externe și fonduri publice
  • Control intern managerial în domeniul public și privat
  • Managementul riscului
  • Auditul intern și de terță parte în domeniul calității, mediului, sănătății și securității ocupaționale, securității informaționale
  • Auditul intern în domeniul IT
  • Reglementare și conformitate
  • Managementul proiectelor
  • Sistemele de management conform standadelor ISO
  • Instruire și formare profesională

Cum trimit articolul?

Toate proiectele de articole ar trebui trimise într-un format editabil la adresa office@cursuriautorizate.ro cu următorul subiect: „articol blog”.
Vor fi acceptate atât articolele mai scurte, cât și cele mai lungi care vor fi verificate privind originalitatea de către administratorul blogului.

Cum să scriu articolul?

Blogul nostru promovează un limbaj deschis, conversațional și accesibil publicului larg. Nu folosiți un limbaj exccesiv tehnic de specialitate. Nu uitați să includeți o bibliografie sau sursa citării. Puteti alege imaginii relevante care vor fi editate de specialiștii noștri. Ne-ar plăcea ca publicul nostru să vă cunoască numele și câteva detalii privind educația și/sau cariera dumneavoastră, așa că puteți atașa și astfel de informații.

Editarea și drepturile de utilizare

Articolele transmise de dumneavoastră pot fi editate de către editor. Niciun articol nu va fi publicat fără acordul expres al autorului dat formei finale.
Blogul nostru nu poate oferi, în prezent, compensații pentru articolele publicate, dar promitem că le vom promova în comunitatea noastră și pe canalele noastre de socializare.
Articolele trebuie să fie dedicate exclusiv blogului. Odată publicate, articolele dumneavoastră vor fi deținute de blogul Cursuriautorizate.ro prin firma Top Quality Management. Acestea vor putea fi publicate și pe site-urile cursuriautorizate.ro și topquality.ro și vor fi promovate în cadrul cursurilor organizate de Top Quality Management, păstrându-se datele dumneavoastră de prezentare.

Mai aveți întrebări? Doriți mai multe detalii? Vă rugăm să ne transmiteți un e-mail la adresa: office@cursuriautorizate.ro sau să ne contactați telefonic la numărul 0733 822 020.

Nu rata cele mai noi articole!

Click aici pentru politica de confidentialitate: https://blog.cursuriautorizate.ro/politica-de-confidentialitate/

Va multumim, echipa Blog.cursuriautorizate.ro.