Politică de confidențialitate

Cine suntem

Adresa site-ului nostru web este: https://blog.cursuriautorizate.ro

Blog.cursuriautorizate.ro prelucrează datele cu caracter personal furnizate de dumneavoastrâ în cadrul înscrierii la newsletter cu scopul de a vă ține la curent cu noile articole publicate pe blog. Datele personale nu vor fi folosite altfel. În cazul în care nu mai doriți acest lucru, aveți posibilitatea de dezabonare.

Conținut înglobat de pe alte site-uri web

Articolele din acest site pot include conținut înglobat (de exemplu, videouri, imagini, articole etc.). Conținutul înglobat de pe alte site-uri web se comportă exact la fel ca și cum vizitatorii au vizualizat un alt site web.

Aceste site-uri web pot să colecteze date despre dumneavoastră, să folosească cookie-uri, să înglobeze urmărirea suplimentară a terților și să-ți monitorizeze interacțiunea cu conținutul înglobat, inclusiv să vă urmărească interacțiunea cu conținutul înglobat dacă aveți un cont și sunteți autentificat în acel site web.

Cu cine partajăm datele tale

NU partajăm cu nimeni datele dumneavoastra.

Cât timp vă păstrăm datele

Dacă lasați un comentariu, comentariul și metadatele lui sunt păstrate pe o perioadă nedeterminată. Așa putem recunoaște și aproba automat toate comentariile următoare în loc să le ținem într-o coadă pentru moderare.

Pentru utilizatorii care se înregistrează pe site-ul nostru web, stocăm și informațiile personale pe care le furnizează în profilul lor de utilizator. Toți utilizatorii își pot vedea, edita sau șterge informațiile personale oricând (dar nu își pot schimba numele de utilizator). De asemenea, administratorii site-ului web pot vedea și edita aceste informații.

Ce drepturi ai asupra datelor tale

Dacă aveți un cont sau ați lăsat comentarii pe acest site web, puteți cere să primiți un fișier de export cu datele cu caracter personal pe care le deținem despre dumneavoastră, inclusiv toate datele pe care ni le-ați furnizat. De asemenea, ne puteții cere să ștergem toate datele cu caracter personal pe care le deținem despre dumneavoastra. Acestea nu includ și toate datele pe care suntem obligați să le păstrăm în scopuri administrative, juridice sau de securitate.

Unde sunt trimise datele tale

Comentariile vizitatorilor pot fi verificate printr-un serviciu automat de detectare a spamului.

Nelămuriri

Dacă aveți nelămuriri cu privire la utilizarea datelor voastre pe acest blog, vă rugăm să ne scrieți pe adresa de e-mail marketing@topquality.ro

Nu rata cele mai noi articole!

Click aici pentru politica de confidentialitate: https://blog.cursuriautorizate.ro/politica-de-confidentialitate/

Va multumim, echipa Blog.cursuriautorizate.ro.